Webshop op maat.

Een eigen webshop op maat is betaalbaar.

Een goede voorbereiding bespaart ontwikkelingstijd van de programmeurs en komt de werking van je webshop ten goede.

Onderscheid je van de concurrentie met een verrassend design dat uit te breiden is naar de toekomst. Koppeling met boekhouding, ERP en CRM pakketten behoren tot de mogelijkheid

Illustratie van statistieken
Keuze van technologie

Keuze van technologie

Alle webshops maken gebruik van beschikbare web technologie. Er zijn wel degelijk essentiële verschillen tussen de verschillende e-commerce systemen. 

Link International kiest resoluut voor een volledig open e-commerce systeem waarvan de volledige source code beschikbaar is voor de ontwikkelaars. Wij willen nooit op een punt komen dat we afhankelijk zijn van derde partijen om een ontwikkeling te realiseren voor onze klant op korte termijn en tegen een scherpe prijs.

Wij combineren onze keuze voor open source met de ontwikkeling in .net, die eigen is voor Microsoft omgevingen. Een logische keuze met het oog op functionele aanpassingen en koppelingen op termijn met boekhouding, ERP of CRM systemen die veelal Microsoft gerelateerd zijn. 

Voordeel van open source is dat NOP e-commerce technologie voor iedereen beschikbaar tegen heel democratische prijzen is en alle modules al bestaan. De enige kost is de integratie binnen het webshop project.

Webshops van 1.000 tot meer dan 100.000 producten kunnen opgezet en gelanceerd worden in korte tijd. De technologie speelt heel goed in op zoektermen en is heel goed SEO geoptimaliseerd om te scoren bij de zoekmachines.

Doelstelling en budget van je webshop

Leg op voorhand je financiële doelstellingen vast en hoe je die wenst te bereiken. Buig je in de beginfase al over de marketing van dit distributiekanaal.

  • Welke informatie ga je delen op de webshop?
  • Bepaal je doelgroepen. Wie mag welke prijzen en info zien?
  • Bepaal de product- en subcategorieën op je webshop
  • Bepaal detail en info van je product.
  • Hoe info up-to-date houden : manueel, import functie of automatisch?
  • Hoe de verzending van je product afhandelen?
  • Welke verzekering voorzien worden?
  • Is er een afwijkend BTW stelsel in de sector?
  • Wens je te koppelen met een ERP/CRM pakket

Tal van vragen die een antwoord krijgen in een korte analyse van je noden en processen binnen de onderneming met een realistische budgetraming als eindresultaat.

Onderscheid je van de concurrentie door een uniek design en speel in op de noden van de online bezoeker van je webshop. Bedenk steeds wat je morgen beter kan doen dan vandaag.

Doelstelling en budget van je webshop
Digitale schets

Digitale schets

Een goede webshop bouwen is zoals een stevig fundament van een huis. De aanpak van het project moet doordacht zijn en beantwoorden aan de vereisten van de onderneming en van haar klanten.

De digitale schets bezorgt onze klant een visuele voorstelling van: 
look en feel van de onderneming in de webshop
klantbeleving van de webshop
integratie van e-marketing

Bij het bouwen van een huis is er steeds een vooruitschrijdend inzicht, bij het ontwikkelen van een webshop is dit niet anders. Het is daarom heel belangrijk dat in de voorbereiding alles goed wordt doorgenomen om op toekomstige opportuniteiten in te spelen en eventueel bij te sturen waar nodig voor de ontwikkeling start. 

Eens alles bepaald is, gaan de programmeurs aan de slag om het goedgekeurde resultaat te behalen.