Website die u klanten aanbrengt

Een website die leads genereert en potentiële klanten informeert over je diensten of producten is het doel.

Helaas is het moeilijk om als niet IT’er, het kaf van het koren te scheiden. Het ziet er mooi uit …. is maar 1 aspect en helemaal geen garantie op succes. Het argument van – en de verkoper van mijn huidige website was nog zo sympathiek – is niet het juiste beslissingscriteria om een project toe te wijzen. De realiteit van het internet is compleet tegenovergesteld.

Er is een giga potentieel dat zich aandient maar de wereld van zoekmachines is kil, afstandelijk en vertaalt zich alleen in cijfers.

Illustratie van statistieken
Positie binnen de zoekmachines

Positie binnen de zoekmachines

3 factoren bepalen je positie in de zoekmachines :

Om succesvol te zijn op het internet zijn er 250 richtlijnen die Google aangeeft aan programmeurs hoe je best je website optimaliseert voor zoekmachines. De realiteit is vaak tegengesteld waardoor je investering niet zal renderen. 

De wijze waarop je website als relevant wordt beschouwd door je bezoekers. Slaat je concept aan?

De inhoud en de frequentie waarmee deze wijzigt, de juiste zoekwoorden en waar je gevestigd bent.

Doelstelling en budget

Bepaal eerst wat je wil bereiken met een website. 

Kies je voor een louter informatieve website of ga je resoluut voor een wervende website die zich richt naar de honderden of duizenden mensen die dagelijks op zoek zijn naar jouw product of dienstverlening. De aanpak en uiteindelijke prijs van het project zal sterk verschillend zijn.

Het verhaal van de monkeys en de peanuts is hier zeker van toepassing. Denk er om dat goedkoop ook heel duur kan blijken als je de gemiste opportuniteiten in rekening brengt.

De digitale markt staat niet stil en gemiste kansen komen niet terug. Een goede website betaalt zich altijd terug in leads naar toekomstige bestellingen en staat garant voor een goede return.

Doelstelling en budget
Digitale schets – website OP MAAT van de klant

Digitale schets – website OP MAAT van de klant

Wij gaan resoluut voor een webconcept op maat van de klant aangezien haar uitstraling uniek is en dit concept ook online tot uiting moet komen in haar website. We ontwerpen jouw website eerst in een digitale schets voor de programmeurs starten aan het bouwen van de website.

Een nieuw huis bouwen vraagt een gedegen aanpak. Dit geldt ook voor een webconcept van een degelijk niveau. Na het bepalen van de doelstelling van je website worden deze vertaalt in een digitale schets die alle functionaliteiten visueel voorstelt. De toekomstige eigenaar van de site wordt zo betrokken bij het proces op een begrijpbare en visuele manier, voor de programmeurs aan de slag gaan. Er is dus nog alle tijd om alles nog eens te evalueren en het project bij te sturen.

Bij het bouwen van een huis is er steeds een voortschrijdend inzicht, bij het ontwikkelen of maken van een website is dit niet anders. Het is daarom heel belangrijk dat in de voorbereiding alles goed wordt doorgenomen om op toekomstige opportuniteiten in te spelen.

Elk project is anders en met onze ervaring over tal van projecten kunnen we snel adviseren of iets online zal werken of niet.

Eens alles bepaald is gaan de programmeurs aan de slag om het goedgekeurde resultaat te behalen.

Website OP MAAT van de klant

Deze werkwijze aan de hand van een digitale schets staat garant voor een professionele aanpak en uitstraling. De programmeurs weten vooraf wat van hen verlangt wordt en winnen zo tijd in de ontwikkelingsfase van de website. Enkel de code die van belang is voor de realisatie van de website wordt geschreven om de snelheid van de website te bevorderen. Om deze reden is webdesign best betaalbaar.

Uiteindelijk komt dit de snelheid, de werking, de beleving, de doelstelling van de website en het navigeren van de gebruiker ten goede. Dit zijn maar enkele van de 250 elementen die heel belangrijk zijn voor je score bij de zoekmachines.

Het onderhoud van de website is heel eenvoudig door de klant zelf te beheren en aan te passen. We voorzien een heel gemakkelijke beheermodule of backoffice zodat de klant alles zelf kan uitvoeren en bekijken voor het online te zetten. Als je met een tekstverwerker kan werken ben je zeker in staat om het beheer van je website op te nemen.

Door resoluut te kiezen voor een eigen design en template sta je ook sterker naar de toekomt. De op maat websites zijn altijd uitbreidbaar in functionaliteiten en aanpasbaar in design.

Naar de toekomst beschik je ook over de mogelijkheid om dit te koppelen met ERP/CRM systemen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. (hyperlink naar geïntegreerde ERP/CRM projecten)

Website OP MAAT van de klant